“Usun, et tõeline muutus sünnib koostöös – nii teraapias kui ka elus.”

Alustasin oma akadeemilist karjääri Tartu Ülikoolis, kus omandasin esmalt bakalaureusekraadi psühholoogia erialal aastatel 2005–2008 ning 2011. aastal lõpetasin samal erialal ka magistriõpinguid, kuna mu huvi eriala vastu kasvas väga kiiresti.

Juba teoreetiliste õpingute kõrval alustasin pideva enesetäiendamisega praktikas, sest usun, et psühholoogia valdkond nõuab spetsialistidelt nii rikkalikke teoreetilisi teadmisi kui ka mahukat praktilist väljaõppet reaalsete klientidega. Esimeseks erialaseks töökohaks oli Dorpat Tervis OÜ, kus tegelesin rehabilitatsioonihindamise- ja
planeerimise teenuste ning psühholoogilise nõustamisega. Juba 2010. aastal alustasin tegevust MTÜ Proprium ARS-is, kus töötan tänaseni psühholoogi, superviseeritava pereterapeudi ja koolitajana. Alates 2023. aastast teen koostööd Tartu Laste Tugikeskusega psühholoogina, aidates lapsi ja peresid keeruliste olukordadega toime tulla ja leida uusi võimalusi vaimse tervise toetamiseks.

Alates 2021. aastast olen lõpetanud väljaõpet Kiira Järve Pereteraapia Koolituskeskuses ja nüüd jätkan oma õpinguid superviseeritava pereterapeudina. Eraldi tähenduslikuks osaks minu arengus oli 2011. aastal saadud Gordoni Perekooli koolitajate väljaõpe. Lisaks olen omandanud teadmised alternatiivse kommunikatsiooni süsteemi PECS esimesel tasemel. Samas olen aastatel 2012-2014 läbinud „Liivateraapia konsulteerimisel, saatmisel ja haridusel“ koolituse.

Töö kõrval on minul olemas ka pere – kolm poissi (2-, 8- ja 10-aastane) ning abikaasa.

Minu haridus, kogemus ja koolitused on andnud mulle oskused ja teadmised, mis võimaldavad mul läheneda igale kliendile individuaalselt ning pakkuda lahendusi. Erilist rõhku panen pereteraapiale ja lastele suunatud psühhoteraapiale, sest usun, et terviklik lähenemine pere ja laste vaimsele heaolule loob püsivaid muutusi.

Minu emakeel on vene keel, kuid töötan vabalt ka eesti keeles.